Instagram
Volg ons:
Over ons – JEF WOMEN
14201
page-template-default,page,page-id-14201,eltd-core-1.1.1,audrey child-child-ver-1.0.0,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-paspartu-enabled,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Over ons

JEF WOMEN / Over ons
JEF Women

Ons Verhaal

Over JEF Women-Edith-Castricum

Op 1 september 2010 is JEF Women geopend op nummer 1b aan het Bakkerspleintje in Castricum. Het doel van JEF Women is vrouwen mooier maken, zich beter laten voelen met wat zij dragen, zowel zakelijk als prive. Ons motto is dan ook: Mooie mode voor mooie vrouwen!

JEF Women werkt met een aantal vaste modelabels. En ieder seizoen vinden wij weer mooie merken op beurzen in Parijs en Milaan, de zogenaamde ‘snoepjes’ die de collectie spannend en nieuw maken. In 2017 werd het tijd voor uitbreiding en is JEF Women verhuisd naar nummer 81 op hetzelfde plein in het dorpshart.

Edith heeft voordat zij JEF Women opstartte haar sporen in de mode verdiend bij diverse groothandels. De uitdaging ook de kant van de detailhandel te bekijken blijkt een groot succes.

JEF, afkorting van (J)aniek, (E)dith en (F)rank, is een boutique waar kennis, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Het adviseren van klanten met daarbij een eerlijke mening is haar belangrijkste kenmerk.